Barneklær - Sam & Sofie
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kjøpsbetingelser

Handel av babyklær, barneklær, ungdomsklær og barnesko.

1. Leveringstid
Du skal få ditt produkt raskt! Vi gjør derfor vårt beste for å sende pakkene fra Sam&Sofie ut så fort som mulig, normalt dagen etter at ordren er godkjent. Posten Norge AS leverer alle våre pakker.

2. Frakt og omkostninger
Siden vi ønsker du skal få varen raskt har vi nå kuttet ut B-post sendingen fullstendig hos Sam & Sofie. Du kan fremdeles velge brevfrakt mot et gebyr et fast fraktbeløp på kr 39,-.

Brev er ikke sporet hos Posten og etter at ordren er sendt vil det ikke være mulig å spore den før den er framme hos deg. Du har selv ansvaret dersom pakken blir borte.
Vi opplever at stort sett alle pakker kommer fram. Erfaring tilsier at i gjennomsnitt 1 av 800 pakker blir borte. Det er ikke mange, men det kan altså skje, og i tilfelle erstatter vi ikke pakken siden vi også tilbyr en fraktløsning med sporing.  Se neste avsnitt

Ønsker du å følge med pakken hele veien - og ha full sikkerhet har vi to løsninger for dette også. Du kan velge å sende pakken som en servicepakke. Den har sporing hele veien og koster kr 99,- hos oss siden Posten tar betalt for sporingen ( dette dekker uansett ikke vår kostnad). I tillegg kan du velge å få pakken levert hjem til deg på kveldstid. Der beregner systemet vårt fraktkostnaden i forhold til hvor du bor. Når du kommer til kassen har du uansett mulighet til å velge blandt 4 forskjellige løsninger samtidig som du ser nøyaktig kostnad.


3. Rabatter
Fra tid til annen  har vi både kampanjer og rabatter. Følg med på facebook-gruppen vår. http://www.facebook.com/pages/SamSofie/128810340499698?ref=ts   Alt vil meldes der. I tillegg skriver vi om slike ting på bloggen og i nyhetsbrevet.


4. Hvordan betale.
Vi gir deg mulighet til å velge mellom flere betalingsformer:
-Betal med kredittkort via BBS-bankaccept, dvs Visa eller Mastercard.
-Få faktura på kjøpet, 14 dagers kredittid.
-Betal med kontoløsning
- Paypal 


Alle disse mulighetene kommer opp som valgmuligheter i kassen. Hvis du ønsker å betale med paypal må du huke av for "foreign customer" i kassebildet - da kommer du inn i en betalingsfunksjon med mulighet også for paypal.

5. Angrefrist/Returrett
Som kunde av vår nettbutikk har du alminnelig rettigheter ved kjøp og retur av varer. Du har 14 dagers angrefrist jf. Angrefristloven vedrørende netthandel og postordre. Retur av varer skal foretas i originalemballasjen. Varen må ikke være brukt eller ødelagt. Gi oss en kort beskrivelse hvorfor du angrer på kjøpet.
Returporto betales av kunden. Her har du altså mulighet til å bestille , få varen hjem på døren, prøve, kjenne, se og lukte - og evt returnere varene dersom du ikke liker dem av en eller annen grunn. Kostnaden er kanskje ikke høyere enn det du ville brukt på å reise til en butikk heller ?
Hvis returen skyldes feilleveranse eller produktfeil, refunderer vi returportoen.  NB! Returer må IKKE sendes i postoppkrav. Varen erstattes med et nytt produkt hvis det er en reklamasjonssak.

6. Transportskade
Hvis du skulle være så uheldig å motta en skadet pakke, ber vi deg umiddelbart melde fra til Posten Norge AS. Alle pakker med verdi inntil kr.10 000,- er forsikret hos Posten Norge AS. Gjelder ikke varer sendt med brev.

Dersom du har spørsmål knyttet til dette eller andre ting, er du velkommen til å kontakte oss på post@samsofie.no   eller tlf 45 47 03 91

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke