Barneklær og Interiør AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Sam&Sofie er en nettbutikk med babyklær og barneklær startet opp august 2010 fordi vår familie har fått "gullbelte" i nettshopping av barneklær nå mens våre små er små. Vi har lett og lett på nettet etter barneklær som er myke, funksjonelle og i tillegg ser pene ut på de små. Som regel finner vi litt her og litt der, og en kleshandel kan ta lang tid selv om den skjer hjemme i egen stue.

Hos Sam&Sofie er derfor målet at du skal finne hele kolleksjoner med barneklær fra de leverandørene vi elsker. Fordi vi ønsker å satse på helhet vil du altså finne store deler av kolleksjonene deres her - slik at du kan handle alt du trenger av barneklær på ett sted!  Vi har det største utvalget i Norge på en rekker merker, bl.a Molo, Bisgaard, Gullkorn, Kattnakken,  Kivat, Hust & Claire, Mole little Norway, Esencia, Superdry og mange flere. I tillegg har vi tatt inn en god del barneleker og barneinteriør. Mer av det vil komme! 

I tillegg til dette driver vi også nettbutikken www.designstjerner.no hvor du vil finne en rekke interiørprodukter, bl.a Norges største utvalg av Tine K Home,  og pennogpapir.no  - en nettside for notatbøker gode penner og tusjer med mer. 

Ideen ble født under en reise til Sør-Afrika vinteren 2010. Her er det Sofie som filosoferer litt i sitt favorittantrekk.

 

 

 


Trykk ENTER for å søke